salata maslowa sałata salata lodowa


Sałata

Sałata głowiasta, krucha, rzymska, pekińska - to najpopularniejsze rodzaje sałat zielonych. Uprawiana w hodowli, znana i popularna już w średniowiecznej Europie, a pochodzi z Azji. Spożywana na surowo, bardzo delikatna i mało trwała. Niezbyt dobrze reaguje na światło.

 

 

 

 

Warzywa - sałata masłowa , sałata lodowa, sałata czerwona, sałata szczępiasta - dekoracyjna.

 

 

 


 



Spółdzielnia Producentów Warzyw

"WITAMEX"

 

Pobiednik Wielki 45

32-126 Igołomia

NIP: 944-19-85-633

REGON: 357240153

 

Telefony kontaktowe:

tel: (012) 385 95 10

faks: (012) 385 95 11


Dział handlowy:

 

TANIE WARZYWA - DUŻY ASORTYMENT